dilluns, 3 de desembre del 2007

Novetats de cara a Cap d'Any

El mes de Desembre comença amb novetats que afecten a la festa de Cap d'Any.

--El lloc ja el sabeu: el Centre Cívic.

--L'hora d'inici: 1.30 h. de la matinada del dia 1 de Gener del 2008.

--Acabarà: a les 7 h. o les 7.30h.

--Preu: 18 euros entrada anticipada i 22 euros a les taquilles.

--Consumisions: 5 Consumicions més el famós tall de coca a les acaballes.

--Espectacular cotillón.

--Arbre dels desitjos.

--Sorteig de magnífics regals.

--I moltes més sorpreses.

Les entrades anticipades encara no tenen un sistema de venda. Però tant bon punt el tingui, sereu els primers en conèixer-l'ho.

També s'està treballant per aconseguir un servei de bus que passi per Palau i Caldes i arribi fins a Sant Feliu.

.

30 comentaris:

Anònim ha dit...

i els de castell i moià??

Anònim ha dit...

a moià putes hi ha... i a calders encara més...

Anònim ha dit...

Els de la Sagales no en volen posar per baixar de moià, ja els i costa posar el de caldes i palau.

Anònim ha dit...

cullons com puja el ipc abans de acabar l'any.

despres de fer 3 caps d'any al preu de 20 euros que no es barato pero ja esta be, era d'esperar la pujada del ipc.

com diuen alguns dels vostres membres els que no bebem cubates pagaraem l'aigua com si fos beneida.

posareu pila baptismal ?

Anònim ha dit...

ei felicitar-vos per aquesta magnifica web tant informativa. Està be que els del poble nem veient les coses que es faràn i que hi hagi noticietes de com ha nat tot i primicies del que es farà.

en l'apartat de fotots, he vist que on diu festes que fem, hi ha carnaval. Es una festa que m'interesa bastant i que m'agrada molt.

Em preguntava si aquest any el tornareu a fer com l'any passat ?

Anònim ha dit...

amb aquets preus el cap d'any en comtes de ser una festa tradicional sera una festa per rics i prou...
ja anem malament ja...

Anònim ha dit...

espero que no s'esgotin les anticipades, xq sinó potser sí que serà una festa per rics.

viva la cuesta d'enero!

Anònim ha dit...

Paradoxes de la vida...

Els que abans regatejaven, ara foten la gran clavada i amb IVA ( que desgrava ). El que no entenc és com collons podeu anar de super guais i POPULARS i cobrant aquesta mena d'"impost per la causa" ( ja em diras quina... ).

Ens hem tornat bojos...

PD: Felicitats pel carnaval de l'any passat, molt mono ( quins collons... )

KulActiu ha dit...

Primer dir que el carnaval no el va organitzar el KulActiu, el va organitza el Correfoc, però hem posat les fotos perquè sortiem nosaltres.


El tema preu és de lo que menys es pot queixar, és més barat que l'any passat, 18 euros entrada anticipada, i no és un número limitat d'entrades, dret a 5 consumisions, coca...

I com molt bé diu un, després de 3 anys costant 20 euros, que ara valgui 18 no ho veiem tant car...

Anònim ha dit...

Cullons els del correfoc com es piquen!!!!

Porque sera, sera........

Es nota molt que us heu posat tots dacord per criticar. Ja sembla el bloc del CANTALACANYA aixó.

Anònim ha dit...

Si a totes les festes van cobrant que en faran de tants diners?? o es que ara em diran q tenen pèrdues a cada festa?? Qins collons, una festa popular 22€??? i es q sant feliu s'està tornant un poble de rics... de rics del poble e vui dir

Vinga colectiu! el proxim cop 25€ i barra lliure e?? això fa fastic!

Anònim ha dit...

El que fa fàstig són comentaris com el teu... com es poden dir tantes gilipollades en tant poc espai? beneficis? 22 euros? festa per rics? festo mirar noi/a...

el que diu que es una festa per rics, són 18 euros per 5 consumisions, apart que després sempre s'acaba bebent més... com es pot ser tant inútil/a? n'hi ha per cagar-si...

pep acosta ha dit...

Tothom una mica de tranquilitat si us plau potser si que el preu es abussiu per ser una festa de poble en un lloc com el centre civic que no es pot comparar amb una discoteca ja que no hi ha ni gogos ni cambrers i cambreres guapos ni projeccions ni cap xou en directe i aquestes coses pero es el que s'ha decidit i a partir d'aqui tothom es lliure de venir o no, es millor pagar 18 euros i fer tants cubates com vulguis i passart-ho be que no quedarte a casa sense fer res jo crec, espero que tothom vingui i si es pot l'any que ve rebaixar el preu gracies a tots!!!

Anònim ha dit...

Bueno, Bueno,.... Quin merder!!!!!!!
La veritable raó de posar aquests preus, és intentar incrementar la venda d’entrades anticipades, que si us hi fixeu el preu es menor que els dels anys anteriors, i així evitar les cues que es formen a algunes hores a l’entrada.

El que veritablement fa fastig d’aquest poble, és que enlloc d’ajudar-nos entre les associacions, i així fer créixer el poble, ens anem posant pals a la roda d’aquesta manera, AIXO SI QUE ES FASTIGÓS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Manel no et falta cap tipus de rao cuan dius que les associacions no ens ajudem entre nosaltres en aquest poble.

Es una discusio que no portaria enlloc perque totes les entitas de sant feliu veuen lo seu i potser no veuen lo dels demes o critiquen i fonen pals sense veure el que fan ells. No acabaria mai aquest debat.

Els motius de intentar vendre entrades anticipades es molt raonable l aputada es pels que han de venir de fora que 22 euros pica.

EL DEBAT ERA INTERESANT I GRACIOS FINS QUE ALGU JA HA TINGUT QUE POSSAR LA PARAULA INUTIL.
SEMPRE HI HA D'HAVER ALGU QUE NO SAPIGA DEFENSAR ARGUMENTS SENSE INSULTS

Raul ha dit...

Tius podeu canviar el titol de les fotos on possa festes que fem.

Es normal que porti a la confució i algú hagi pensat que el carnaval el feu vosaltres

Anònim ha dit...

S'ha de reconeixer que el preu és un xic heavy, encara que hi foteu no sé quantes consumicions i talls de coca i regals i jo que sé més... Però bé, els vostres motius tindreu. També és veritat que si compres anticipada el preu varia molt, però com molt bé deia algú d'aquí, els que venen de fora i algún indecís d'última hora ( pel motiu que sigui )tindran una desagradable sorpresa... Parlant d'això, m'agradaria ( per respecte als que pagaran ) que tothom, i dic tothom, pagui els 22 euros a taquilla deixant de banda amiguismes, regateijos i coses varies ( que ja ens coneixem )... De tota manera, és problema vostre i no n'he de fotre res.
En fi, jo encara no tinc clar si vindré, però espero que la festa vagi bé i no hi hagi cap merder dels grossos!! I una mica de calma a tothom, per favor!!
Per cert, respecte al Carnaval estic amb el Raul. Mireu de canviar allò de "les nostres festes" que pot dur a confusió... Em sap greu tot el què haguem pogut dir, de veritat!

Salut i foc!!

Anònim ha dit...

Amb el soroll dels petards potser en sergi capdevila no recorda que per Sant Joan valia 20 euros i hi entraven 2 consumisions

alló si que era un preu heavi heavi, pero molt heavi,e

també devieu tenir els vostres motius, peró allò si que era una bona clatellada

Anònim ha dit...

Em sap greu dir-te que t'equivoques. Per Sant Joan el preu era de 20 euros, d'acord, però a l'entrada hi havia 4 consumicions per aquells que podien beure alcohol i 5 per aquells que no en podien beure i no 2 com dius tu. Si en dubtes, encara en guardem alguna i t'ho demostrarem quan vulguis.

Apa, a cuidar-se!!

Anònim ha dit...

debia anar turrat cuan vax entrar i enves de veurei doble devia veurei la mitat.

Anònim ha dit...

Convido a la persona que diu que què en farem de tants diners a venir a una reunió després de cap d'any i veure els números.
Sap greu que a sobre de destinar el nostre temps lliure a fer aquests coses encara hi hagi qui malpensi... però bé, no penso perdre més temps responent un comentari anònim. Sempre m'ha agradat més parlar amb PERSONES que amb PARETS. I parlar amb algú tan valent de fer els comentaris anònims... em fa molta mandra!
Pel que diueu del tema de Carnaval, potser té raó el Raul. Queda una mica confós...que quedi clar que no ho vam organitzar nosaltres. Hi hi vam participar i, personalment, crec que ens ho vam passar molt bé!
Apa, menys mala llet!

Anònim ha dit...

jajajaja COMMMM hus pikeu noo...
!
JODER..A PASARU BEEE k serA cAp DAñ I EL PREU IO CREC K ESTA MB..I TENIN TANTAS CONSUMICIONS ACAVAREM TOTS BEN TURRATS!
IA K ES CAP DAÑ I SI TENVAS DE FESTA X AHI.. TAMBE ET PODRIA SORTIR MES CAR...
<<< ES TE KE DIR... K LAS FESTAS DEL KULACTIUU :) ESTAN TOPE BEE COMPARAT AM LAS DEL CORREFOC..!!


adewwwww nois!!!!

Pau ha dit...

Jo també penso que el preu anticipat està prou bé, només t'has de moure uns dies abans i ja està!! Costa molt fer activitats d'aquestes: si no tenim festa, ens queixem; si en tenim, és massa cara. Algú pensa en el que costa muntar-ho tot..?

Ànims a tots, que pot quedar un cap d'any de puta mare. I menys mala llet...

Salut i foc!

Anònim ha dit...

Només fer un comentari sobre l'entrada a menors de 16 anys, espero que aquest cop es tingui més en compte i que es revisin els dni. L’ultima festa del centre civic, hi havia molts nens menors de 16 anys.

El preu esta bé si el comparés amb discoteques “importants”. Crec que podrieu oferi menys consumicions i baixar el preu, aixi les persones que no ens bebem els 5 cubates no ens farà tan mal pagar. Crec que és una burrada tantes consumicions, després ens caixem si la gent va “tova”.

Si el dj és el mateix que l'ultim cop crec que vindra menys gent. La veritat que el noi no ho feia gaire bé. MIllor el Pau (tot i que a mi tampok m'agrada)

Molta gent si bé aki no serà per el ambient, ni x la musica, ni xq son 22€, sino perquè aixi poden beure i no tenen de conduir, i perquè les discoteques en aquest dies estan a petar de gent.

Anònim ha dit...

Com que no soc blogger d'aquests i no sé com posar el nom, el poso ara: MARIA FRANQUESA, tresorera del kulactiu (la que remena els calers :p)

Soc del kulactiu per qui no ho sàpiga i m'acaben de caure els ulls a terra de vergonya!
Us poso en situació d'un parell de coses:
- PREU: tot puja reis, sinó us ensenyo les factures de beguda, so, llum, i martingales altres. En agradaria fer una entrada de 10€-2 consumicions, però no som prous per estar a tot arreu (venda d'entrades, tiquets barra)i no passar tota la nit currant, també ens agrada celebrar el nou any ballant!.

- BENEFICIS: en alguna festa tenim beneficis però hi ha d'altres activitats que són pous sense fons. Una cosa compensa l'altra. A part, com a entitat estem invertint en material per millorar les festes i amb una mica de sort, perquè quan els que formem ara el grup ens retirem, els que ens segueixin tinguin les coses més fàcils.

Espero que ningú s'ho prengui malament, veig que hi ha gent molt susceptible i que poguem celebrar tots junts l'entrada del 2008!

Bon any !!!! (per avançat)

Anònim ha dit...

que vingi el de castañada !!! musica BONA , ja que no es fa al pavello....

Anònim ha dit...

Es veritat, jo optaria per que tornes el dj de castanyada. A mi personalment magrada molt el house, però també m'agrada altres tipus de música, ja sigui el tipic regeton i totes aqestes coses.Jo trobo que o va fer be, el que passa que va possar massa house. Pero baja comparat amb les festes d'en Pau jo em quedo amb el de Castanyada. Amés jo ja arribava a les festes i sempre o trobava identicament igual "vinga familia,etc." ja toca canviar. Es una opinio que no busca cap mena de conflicte.

APA ADÉUUU VISCA SANFELIU!!!!

Anònim ha dit...

creiem que el preu de les anticipades està força bé! ara el que hagi de pagar 22 euros.. futut futut!
el més raonable seria posar 15 euros anticipada i 18-20 l'entrada normal..
però bueno allà vosaltres..
vinga menys queixes que al final acabarem venin TOTSS!


;)adeuu
dos incondicionals

Anònim ha dit...

QUE torni EL PAU DE DJJJ!!! SANFELIU UNA FESTA D CAP DAÑ AMB EL PAUU SERIA A GEENIAL
PERO BUENOOOO EL ESCUUU TAMBEE U FA FORSA BE...!!!

Anònim ha dit...

A mi el Pau m'agrada, ara... Que li treguin el micro si algun cop torna a punxar! Vinga familiaaaaaa que això s'acaba!!