dijous, 13 de desembre del 2007

Pareu les rotatives!

Sí, pareu les rotatives perquè hi ha una noticia important sobre Cap d'Any.

Després de copsar l'opinió dels comentaris que s'han anat deixant en aquest mateix bloc i d'altres personalitats municipals, i com que la gent del KulActiu estem oberts al diàleg, i al debat, i a negociar, i valorar totes les opinions vinguin de qui vinguin, s'ha decidit canviar els preus de l'entrada de la Festa de Cap d'Any.

Per tant, els preus queden de la següent manera:

--> 10 euros - 1 consumició, a la taquilla

--> 20 euros - 5 consumicions, a la taquilla


--> entrada anticipada - En estudi


Aquesta retallada de preus no significarà una retallada de les prestacions que s'oferiran:

--L'espectacular cotillón

--L'arbre dels desitjos

--El sorteig de magnífics regals

--I les altres sorpreses


Per tant, el cartell, l'anterior escrit, i alguns comentaris han quedat obsolets. Tot i que no ho borrarem, el mantindrem com a record del que podia haver estat.

El lloc i la hora de moment continuen essent els mateixos. Cualsevol novetat serà ràpidament publicada en aquest bloc.

.

10 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitats, em sembla una bona ideia. Jo tinc ganes de sortir una estoneta a fer una copa, pago 10 euros i vinc a treure el cap. No em sento obligada a pendrem 5 copes per amortitzar l'entrada.
Genial!!!!

Pau ha dit...

Un canvi molt encertat! Així la gent podrà triar segons vulgui. Com la Montse, crec que 5 consumicions no tothom se les pren. El tema de les entrades anticipades com queda? No n'hi ha? Tot a taquilla? Ja direu.

Salut i anims!

Anònim ha dit...

I heu tret lo de l'entrada anticipada? perque??
està bé aixo dels 10 euros.
ens veiem el 2008.
i poseu anticipada si podeu

Anònim ha dit...

aixi no m beneficia a mi ni als del poble. Hi sortim perdent, ja que ens costarà 20 € i no 18 € com abans. Voleu millorar per les queixes que hi ha hagut i feu que no hi hagi entrada anticipada( que era més barata), com s'entén això? Lo que li doneu a uns li heu tret als altres (la majoria)

Espero que sigui una equivocació. Jo ja estava content (entre cometes) amb 18 €, Apali

Anònim ha dit...

Com a membre del Kulactiu jo també posaria l'entrada anticipada a 18, o inclús més barata, per beneficiar el màxim número de persones de Sant Feliu que vulguin venir a passar el Cap d'Any amb nosaltres.

Hi ha qui no pensa el mateix,per aixó encara s'està discutint, però espero que el sentit comú s'impossi i poguem oferir l'entrada anticipada el més barat possible.

Anònim ha dit...

Personalment, veient els comentaris d'aquests últims dies, penso que com a entitat hauríeu de ser més ferms, es clar que està bé intentar fer a tothom content, però no sempre és possible i la gent se n'acaba aprofitant.


sort!

Anònim ha dit...

no només és el que diu la gent, l'ajuntament en aquestes festes també mana, i no vol que es donguin una pila de consumicions per un preu molt baix, s'estima més entrada barata amb poc cubates que no pas al rebés

va una mica x aki oi el tema?
dw

Rubinho ha dit...

Jo estic flipant... per culpa de 4 morts que es queixen perque l'entrada la troben cara, no podeu treure lo de l'entrada anticipada!! Ja sé que no vindrà de 2 euros, 18 o 20 és el mateix, però almenys que no es surtin amb la seva, perquè aquests que van rajan tant són els que no vindran, i un cap d'any per 20 euros està regalat. Nosé on és el debat, de 18 a 20, és fer una partideta menys al quinto de nadal... Ja sabem que no és una macro-discoteca això ni res, però aquests que xerren tant, que vagin a les discoteques a fer dues hores de cua per entrar, dues per beure un got i dues per anar a pixar, ja tindran la nit feta i uns 30 euros mínim que pagaran. No entenc les crítiques i totes les tonteries que s'han comentat. Per acabar, independentment de si les festes les organitza el kulactiu o el correfoc o qui sigui, m'és igual, un comentari deia "els que paguin, perquè amb els amiguismes i coneguts" i no sé què més deia, m'agradaria dir que en totes les festes del kulactiu, amics meus col.laboradors i membres del kulactiu, després de passar-se totes les hores que comporta preparar la festa, han pagat com tothom, i sé (perquè ho vaig veure), que l'últim Sant Joan al xifreda, bastanta gent per l'amistat amb membres del correfoc no van pagar. Només era per respondre aquest comentari perquè no em va agradar, i torno a dir que me la pela si és del kulactiu o del correfoc, a mi ni em va ni em vé, jo sóc dels que va a totes les festes.

Vagi bé i imposeu un criteri propi i no us deixeu portar, feu el que creieu més correcte.

Anònim ha dit...

Per St. Joan hi havia gent de menys de 16 ANYS q va entrar, i sense pagar només per ser del correfoc.Això no és just.

Anònim ha dit...

AIXOO... no deixeu entrar als menors d 16 ! ( bueno a las nenas de 14 o 15 si no?)