dimarts, 1 de gener del 2008

CAP D'ANY!

GRAN GRAN CAP D'ANY EL D'AHIR AL CENTRE CÍVIC DE SANT FELIU DE CODINES!

GRÀCIES A TOTHOM!


Brindem per un 2008 ple d'alegria!

Fotos aquí

pd: si algú es va deixar el jersei o l'abric que envii un mail i si el tenim li retornarem!

59 comentaris:

Anònim ha dit...

pos a mi m va sembla de puta mare!

sus felicita!

bon 2008!

Anònim ha dit...

Moltes felicitats a tota la penya del Kulactiu. Va ser una bona festa, almenys la poca estona que hi vaig estar ( vaig anar tard... ). L'enhorabona!!

Anònim ha dit...

Bueno Va estar de puta mare, pero va faltar el "Rise Up"!!!!!!!!!!!!!

Jajajajaja

Anònim ha dit...

bona musica, ties bones, bon rollu.

va faltar el rise up pro molt molt be!

Anònim ha dit...

grasn festa kulactiu!
Dj'skuu super be! su ba curra un cullo!
i respecta el rise up no tokeu els cullons perk tampok es tan bona!
i si us fixeu ningu la ba reclama!
apa nanus GRAN FESTA FELISITATS!
i bon añ 2008!

Anònim ha dit...



Festa de puta mareee..
Molt bonaa kulactiu!
Almenys u feu millor k akets del correfoc!

una bona taja, molt bona musica..

i molt de tius per tirar!

Respecte a la edat ami em va venir perfecte.. en tinc 15 i vaig entrar sense cap probleme!

La canço de rise up.. tmpoc es tan bona.. nose ami no magrada pas..

Un peto!

Xcert teniu fotos? (o numes hi ha la que esta posada adalt?)

Anònim ha dit...

festa de puta mare!!!!! kulactiu els millors...!!!

l'unica cosa k em va tocar el collons va ser k va entrar la gent k va voler (- de 16).... i nosaltres be k ens aviem desperar a tenir els 16 per entrar!!!! axo no es just..... i a vegades ia gent k es ralla..
xo a mi axo no m va afectar.....xk lo important era la festa i....VA SER UNA PASSADA!!!

la resta de puta mare.... bona MUSICA, bon AMBIENT...i bons KUBATES..!! = DIIIIVEEERSSSIÓ!!!

BON ANY KRAKS.....

Anònim ha dit...

si et llegeixes lescrit posa: fotos aquí. cliques i les veus.

Anònim ha dit...

Merci per u de les fotos..

:)

Anònim ha dit...

bona bona escuuu

Anònim ha dit...

crec ke avans de fer una festa penseu en com es una festa... si amb aixo la gen es conforma endevan..xo crec k per ser una festa de cap d'any va ser mol trista.Crek ke us haurieu de prposar organitzar les festes com cal ja ke per desgracia sou lunica entitat ke n'organitza. si no us agrada organitzarles dexeu fer als altres. apart de ke la gent demani musica (ke sta mol be), haurieu de demanar altres opinions i no limitarse en koses basiques. un consell seria ek si voleu ke a la proxima festa ke feu hi hagi gent kuure-vos-ho una mica

Anònim ha dit...

Primer de tot, criticar firmant anònim es molt fàcil.

Segon: Si fem les festes així es perquè creiem que a la majoria de la gent els hi agrada o s’ho passa be amb aquest tipus de festa. Ara, estem oberts a suggeriments, però en el teu comentari només critiques la festa no ens proposes quin tipus de festa es el que t’agradaria. Per tant, si no sabem el tipus de festa que agradaria es difícil canviar el tipus de festa.

Anònim ha dit...

guarderia de nens i nenes fins a dalt d'alcohol.
si aixo es una festa de cap dany ja podem plegar.

Anònim ha dit...

no crec ke hi hagi inconvenien en "criticar" amb nom anonim pero bueno, i sino ja me diras de que serveix posa el meu nom. Per la resposta que has dunat em don la sensacio ke t'hagis ofes, la meva intencio no es atacar a ningu, simplement dic el ke penso amb anim de ajudar. nestas mol segur kuan dius ke la gent li agrada la festa...no se am ke et bases, pude amb una enkesta on hi voten 100 persones? de les kuals la meitat deuen ser la matexa gent...nose... Vas veure molta gent ke fa 5 anys estaven ala festa de cap dany?

crec ke si donem a opinar a la gent mes gran de 25 anys nose si niauria alguna de bona, si vosaltres creieu ke les vostres festes agraden i tindran exit endevant.

Anònim ha dit...

un exmple de canvi podria ser ke almenys posesiu decoracio o un altre seria ke hi hagues un bon ekip de llums...

Anònim ha dit...

comparant festes que es monten per les rodalies de sant feliu la meva opinió és que les d'aquí són bastant ben parides.

i d'exit en tenen. gent sempre ni ha. i no poca gent.

s'ha de recordar que és una festa de poble i popular.

la discoteca esta sempre oberta per a qui no li agradin aquestes festes.

i l'enquesta en teoria no es pot votar la mateixa persona, a no se que ho faci desde diferents pc.

Anònim ha dit...

Com sempre, alguna entitat amb ÀNIM DE LUCRAR-SE de collons s'acaba apoderant de totes les bones iniciatives populars.

El Kulaktiu semblava que neixia amb la intensió i la il·lusió de recuperar festes tant ben parides com les dels inicis dels Arribash. Altra colla que també va acabar prioritzant el negoci per sobre del servei al poble que es pretèn fer.

El Kulaktiu ha acabat dominat pels quatre nens de papà. Els quatre mimats prepotents de torn que volen el poder per el poder i el protagonisme per al protagonisme.

El tenia molts i molts calers per haver fet un cap d'any màgic, popular i destinat a un públic molt més ampli.

En canvi, aquesta revetlla de cap d'any l'únic que hem pogut veure és a una colla de borrtaxos, una colla de niñatos agressius de Caldes, Setmenat, i altres roalies.

La gent del poble, la gent per a qui principalment s'ha fet sempre les festes locals, van deixant d'anar-hi.

I el més patètitic, veure el sortit de l'Acosta amb totes les golfilles de la festa. Evidentment totes elles amb menys de 16 anys. No fos cas...

Anònim ha dit...

Anem a pams.
- La raó perquè sigues una guarderia de nens, cosa que jo no la veig tant exagerada, es possible que sigui perquè a la penya hi havia un altre festa on hi van assistir unes 150 persones, i contra això no hi podem fer gaire.

- Dic que pensem que a la gent li agrada perquè van venir a la festa més de 600 persones abans de les 5:30 aproximadament, que es quan varem deixar de cobrar l’entrada.

- Si hem dius que a la gent de mes de 25 anys no els i agraden les nostres festes diguem que hi trobeu a faltar, que us agradaria que hi hagués, si no sabem el que voleu trobar-hi ens es difícil arreglar-ho.

- Dieu que per millorar-la podem posar decoració i un bon equip de llums, cosa que ens es bastant difícil, ja que amb la gent que entra i comptat que n’hi va haver bastanta que va pagar l’entrada de 10€ no arribem ja que l’equip i la decoració que hi havia ja ens va costar més de 3500€, i el total de la festa uns 9000€.

- Per acabar no vull comentar massa l’últim comentari, però de nen de papà no se quin hi ha, i ànim de lucre no en tenim pas, i si algú ho dubte només ha de comprovar que els últims tres anys la festa de cap d’any te el mateix preu, i fins i tot aquest any l’hem rebaixat a 10€.

Anònim ha dit...

Per cert, si algú te tant clar que ho estem fent tant malament, i que anem a fer-nos rics, ho te molt fàcil, nomes ha d'enviar un correu a kulactiu@gmail.com per rebre els correus de convocatòries de reunions,... i veurà com es fan, el cost que tenen i els beneficis que tenim de les festes.

Anònim ha dit...

aquest del jordi apart d'estar molt molt mal informat,e...

encara vas taja o k noi? kina poca vergonya que tenen alguns...

Anònim ha dit...

Ho sento però desprès de les hores que hi hem perdut hi ha coses que hem rebenten.

El que és realment patètic es que la gent del poble, la gent per a qui principalment s'han fet sempre les festes locals, sigui la primera que intenta entrar sense pagar, que només els hi agradi la festa si els convides a kubates,... Això si que es realment patètic, i es el que realment crema a la gent que les organitza “tot i ser uns nens de papà” segons alguns.

Unknown ha dit...

no som l'única entitat que organitza festes diria jo, ara si l'anonim que ho ha dit només va a les del KulActiu, poder que se'n enteri una mica abans d'opinar, no diem coses sense saber...

Anònim ha dit...

Al tal Jordi que parla de l'ànim de lucrar-se...
Vols fer el favor de venir a la propera reunió i veure que els comptes són clars i ningú guanya un duro?
Encara queden persones que ens agrada fer les coses pels altres. Persones que vam sacrificar la nostra nit de cap d'any per fer una festa pels altres. El dia abans muntant i el dia després desmuntant?
Evidentment, nosaltres també ens ho passem bé fent-ho però ja et ben asseguro que no ens hi guanyem la vida.
A més, no sé de què parles de com ha canviat el KulActiu des de que va nèixer per què la majoria hi som des de què va néixer i amb les mateixes intencions.

Kameta

Anònim ha dit...

Crec que és de molt mal gust algunes de les afirmacions que es donen en aquest blog.

No sóc de St.feliu ni del Kulactiu, però està clar que la feina hi és i s'agraeix a la gent que ho organitza pq tot surti com va sortir.

Tothom pot decidir com vol passar el seu fi d'any però és molt fàcil dir-ho i no posar-shi. Fa 5 anys que celebro el fi d'any a St.Feliu i no en tinc cap queixa!!

Felicitats i bon any!!

Anònim ha dit...

Em pensava que aquest era un espai per parlar de la festa, no? La gent et pot caure més bé o més malament, d'acord, però penso que aquest no és el lloc per a posar a parir a ningú, sinó per a parlar de forma educada i constructiva de la revetlla que la gent del kulactiu va organitzar per cap d'any. Molts dels que passeu per aquí heu de saber que organitzar una moguda d'aquestes costa temps, maldecaps, bronques, calers ( els quals manen... ) i moltes hores de feina, per això, i com diu en manel, sap molt greu que després de tot això la penya t'ataqui d'aquesta manera. Malauradament, tots els que actualment intentem organitzar festes d'aquest tipus hem sigut "víctimes" d'insults, sarcasmes i collonades d'aquestes i sap molt greu. Amb això només aconseguireu que aquesta gent se'n cansi i plegui, o el que és pitjor, que s'acabin barallant entre tots ( serveixi d'exemple el principi de pique que alguns esteu intentant encendre com sigui... ). Entenc perfectament que puguin agradar més les festes d'uns que les d'altres, però per favor, abans de bordar penseu una mica amb l'esforç que hi ha darrera. Si no és així, acabarem malament.
Personalment, penso que la festa va ser bona, amb coses a millorar és clar, però bona en general. Felicitats altra vegada!!

Salut i foc!! ( i perdó pel rollo )

Nortesiano 04 ha dit...

Doncs jo valoro positivament la festa de fi d'any al Cívic.

A priori, era un fi d'any complicat xk acostumats a celebrar-lo al pavelló el canvi de lloc no va agradar massa i es podia preveure un excés de fum dins la sala o k hi assistís poca gent, xo k va al contrari.

Jo crec k un dia especial com aket és x estar amb els k més t'estimes i k millor k poder-ho fer al teu poble.

Si es busca escoltar un tipus de música o una sala amb una iluminació i decoració impressionants rodejat de milers de persones ja hi ha altres discotekes.

En fi, donar ànims i agrair a la gent del Kulactiu x akesta festa.

Anònim ha dit...

seguiu aixi amb akestes festes

Anònim ha dit...

la festa vastan be, pero el dj hagues pogut star millo

Anònim ha dit...

Pregunteu-li a la Vilardell i al Cassart si les contes estan o no tant clares. I això que la Vilardell està fotuda a l'ajuntament del Von Pladevall, robant també allà se suposa.

Entre els sociates conservadors del Zinc i els niñatos pijos del Kulatkiu el poble està areglad.

Anònim ha dit...

nortesiano 04!
diria k no pots di k si la gen buska un tipus de musika k senbagin a la discoteca,perque crec ke el Dj' u va fer mol be, ba pensa am tots els que estabam alla, i va fikari una mika de tot.(dance,house,electronika,makina,regeton......)krek k millo no u podia ve fet, i am totes les persones que e parlat estan dacord am mi de que el Sr.Dj'eskuvedo u va fer de collons axi k no cal nar a las discotekas"
bon añ a tots!!

Anònim ha dit...

Sr. roger, que tas fumat???
ke el dj' no ba sta gaira b?
ajaj no em fagis riura ba,,,
perke upinas k no u ba fer be?
magradaria saber las tebas raons
esperu respostes

Anònim ha dit...

primer de tot. no vaig fumat!

segon tink dubtes del ke saps tu sobre els dj's i la seva funcio

tercer comensem a dir les koses pel seu nom, un dj es cunsidera bo kuan punxa o mescla, si saps ke vol di aixo entendras la meva opinio

aixo no vol di ke tingui res en contra dell simplemen no vaig senti kap mescla, si algu en va senti kem digui kina i kuan

Anònim ha dit...

No heu entes gaire be el k vol dir en Nortesiano em sembla...

Ell diu que si vols escoltar nomes un tipus de musica, digali house, trance, makina, reggaeton... que per aixo estan les discoteques, que en una festa de poble ja se sap que hi haura una mica de tot per tenir a tothom content.

Jo si mes no m'ho vaig passar perfecte, musica com ha de ser en una festa aixi, i si, mescles poques per no dir cap pero tampoc esperava que fos un armin van buuren o algo x l'estil l'escu...

Anònim ha dit...

Bones a tots.

Primer de tot dir que veig massa gent anònima (no costa tant posar el teu nom) criticant sense dir què és el que va fallar i què no els hi va agradar de la festa. I a tu Jordi, dir-te que no parlis de com han sortit de la festa les altres persones. Si vols parlar d'algú parla de tu.

El nortes el que diu és que la gent que es queixa de la festa per la música o per la il·luminació, etc. ja sap que en una macro discoteca o a on sigui se n'afartaràs d'això. Si aquesta nit el que es busca és música d'un tipus (tothom té diferents gustos), doncs cadascú ja sap que ha d'anar algun lloc on posin la seva música. O si a algú no li agrada el tipus de festa que hi ha doncs que marxi a un altre lloc. Almenys és el que faria jo.

Jo personalment crec que aquest dia és per estar amb els teus i amb els amics del poble. A mi també m'agradaria que tanquessin molt més tard o que havessin posat tots els temes que es van demanar a la llista, però soc concient de que no poden o no els deixen fer tot.
L'únic que ser és que si t'ho vols passar bé en una festa així t'ho passes bé, i clar que es pot millorar la festa, però s'ha de saber fer una critica constructiva i no criticar tot perquè sí, criticar per criticar.

Kulactiu: gràcies per organitzar festa rere festa amb el que això pertoca. Seguiu així! Ànims.

Anònim ha dit...

yo pensava ke dir la meva opinio aportaria algo pero veig ke lunik ke saconsegueix es ke la gent aprofiti per atcar, nose, aixi no es milloren les koses

Anònim ha dit...

Jeje. Ei Rogeret, no et t'enfadis krak. Penso que en una nit així no t'has de fixar mai amb aquestes coses, ja que mai s'han fet mescles en aquestes festes i amb música tan variada.
Les mescles només es fan amb música electrònica i poca cosa més, i concepte de deejay en aquestes festes no n'hi ha. No és el que es busca. El que es busca és posar música variada i cançó rere cançó, o si més no, empalmant alguns temes.
Però ja t'ho vas passar bé ja puta!!! xd

Anònim ha dit...

TU ROGER LO QUE VEIX ES QUE ETS UN INCULT AMB EL TEMA DE MUSICA. QUE MAS INDIGNAT DIENT QUEN O VAIX FER CAP PUTA MESCLA, PQ SI ESTAS DIENT AIXO ES QUE NO EN TENS NI PUTA ZORRA DE PUNXAR O DE MUSICA. DE MESCLES EN VAIX FER LES QUE VAIX PODER. I TO VEN ASSEGURO QUE VEN FETES. OSIGUI NO VAGIS D'ESPAVILAT PQ MESTAS DEMOSTRAN QUE NO EN TENS NI IDEA, PRO ZERO TIU ZERO.
I LALTRE QUE EM COMPARA AMB EL ARMIN VAN BUREN, VAIA ESPAVILAT TAMBE...
ENFIN INFORMEUVOS UNA MIQUETA DE QUE VA TOT AIXO DE PUNXAR, DJ, ETC...

NO VUI DIR QUE SIGUI MOLT BON DJ NI RES DE TOT AIXO, L'UNIC QUE DIC QUE AQETS COMENTARIS US ELS FOTEU PEL PUTU CUL PQ NO TENEN LLOGICA NINGUNA.

APALE, GASSSS SEMPRE

Anònim ha dit...

hola roger!
k sapigas k no et bui ataka ni res per lastil,nomes bull destaka una kosa,el dj' es mol amik meu i le santit punxa com a ell li agrada traballa i ja tasaguro jo k mescla de cullons,,,
lunik k al ser un festa popular(per a tots els gustos) putse no te la llibertat de fer el k ell bol fer am relitat,te k pensa am la gen k lia grada el regeton, am la gen k lia agrada el house,am al gen k li agrada la musica indi electronika makina.....ell a da pensa am tots,si fos per ell punxaria house, house progressive, techohouse,i una mika de elctronika i minimal, i ja et diok jo Roger k kuan punxa axo es un krak i fa unas mesclas k fliparias, weno tiu esperu k u agis entes!
dew

Anònim ha dit...

roger magradaria k em cnt
grasias

Anònim ha dit...

a i men descuidava, no em podras negar que al troç de house, electronica, i algo de techno no va fer "empalmes" com vosaltres dieu, dew nois
gassss a fondoo
!!

Anònim ha dit...

Bon dia,

Primer de tot no maxaqueu tant al pobre Roger, al fi i el cap només ha dit en un principi que el Dj es pot millorar, clar que si, critiques com aquestes son les que ens ajudaran a fer les festes més agradables per tothom.

Per altra banda els comentaris d’en Jordi, hem sembla que es comenten sols, torno a repetir et convidem a venir a totes les reunions que fem perquè puguis supervisar i ajudar a muntar totes les festes que fem, no ens hem d’amagar res, només ens has de donar el teu correu electrònic i t’enviarem les convocatòries de les reunions.

Anònim ha dit...

dj tiu no tenfadis, no estik dient ke no en sapigues ni res, li heu dunat molta importancia a les mescles i no era aixo. yo se ket donen limitacions aixi ke no et posis aixi, en cap mument e dubtat de les teves cualitats. tambe te dire una cosa, ets un dj public i as de saver rebre les critikes tan bones kom dulentes, crec ke aixo et pot ajudar ara i mes endevant aixi ke no tenfadis i et tornu a repetir kel 1r kumentari no el vaig posar per oofendre ni res, el segon pude es diferent perke am repsotsa del ke em va kuntestar un anonim em va tokar una mika...enu es iwal, magradaria saber si ha kedat aclarida la cosa

Anònim ha dit...

per la proxima festa deixeu que el dj sigui el roger que l'hem sentit punxar i es un crack de primera.
i posa musica per tots els gustos també.

Esther Rodríguez Mauri ha dit...

Bon dia gent! Jo mu vai pasar de putissima mare. La musica molt b! Em varen posar el the bells!!!(re a comparar amb castanyada), la gent, el beure, la festa en si tot genial! i com no l'alegria!!!

Sus felicita!

Anònim ha dit...

Hola Jordi nosequè

Ni Cassart ni Vilardell, jo Maria Franquesa soc la tresorera i se perfectament com estan els números.

Si penses que ens comprem uns quants cotxes, que som uns pijos i que hem muntat un complot per forrar-nos juntament amb l'alcaldia... quedem un dia i parlem-ne amb tranquil·litat. Però penso que això que fas només es buscar brega i no fa cap mena de falta.

BON ANY ALTRE COP!

Anònim ha dit...

Em mola que hi hagi gent que feliciti la festa i que hi hagi gent que doni propostes per millorar.

Ara una cosa és criticar una festa i l'altre és posar-se amb la gent que les prepara.

I menys posar-se amb algú pel simple fet que treballa a l'ajuntament.

Gràcies a tots els que vau venir a a festa, espero que ens veiem a la pròxima.

Bon any

Montserrat Vilardell

Raul ha dit...

Bona tarda.

La veritat es que la festa per mi no va ser gaire diferent a sempre, que ja m'està be.

Una mica de musica cubates i saludar a tot el poble.

No li demano gaire mes a una revetlla que es fa al poble i que la fa gent que hi inverteix molt esforç i sacrifici perque els altres s'ho passin be i tinguin algo a sant feliu.

Penso que es de molt mal gust insinuar que algú es fot calers a la butxaca.

En Jordi que critica aixo segur que seria el primer en criticar si al poble no es fes res.

Hi ha massa gent en aquest poble que no es mereixeria que els demes facin coses amb bona voluntat

Anònim ha dit...

No vaig venir a la vostra festa però m'ha dit q va estar molt bé. Gràcies q hi ha gent q fa alguna cosa a St. Feliu i el jovent i els més grans no han d'agafar el cotxe i marxar. No és obligatori anar-hi, i per suposat és lícit criticar, sempre però de forma constructiva. Ni m'he plantejat si es volen fer rics amb això però t'aseguro q amb la currada q cal per organitzar coses si els hi surt algun cubata o algun sopà ben fet que fan.
Per altra banda, Gallagher, et diré que per defensar als del Kulactiu no cal atacar als Arribash dels quals el meu germà Jordi en va ser fundador, treballava 9 hores cada dia de manobra i si, era fill dels seus pares.

Anònim ha dit...

Hola,

Encara que vaig estar gairebé tota la nit darrere la barra, jo m'ho vaig passar ben bé la festa!

Tresorera, quan ens veiem recorda'm que et pagui el cubata que em vaig pendre de gorres! (sóc una corrupta arrependida)

Ànims Kulactius! A per la propera!

Bet

Anònim ha dit...

esta l'ambient caldejat. La festa va estar bé, em sembla bé que la música sigui variada, però al jovent tmb li agrada una mica de actualitat, no dic coses molt noves pero si cançons del 2000, 2001 o aixi xD

pep acosta ha dit...

Molt bona tarda a tothom!!!!

El cap d'any per mi va ser bastant exitos va venir mes gent de la que em pensava, hi va haver molt bon rollo, bastanta festa i no crec que hi hagues tanta canalla com en d'altres ocasions.

Es veritat que la gent de mes de 25 anys no ve gaire jo faria coses especials per ells com que paguessin menys o no se hi ha 1000 coses que es poden fer per la proxima festa.

El que tambe demanaria per la proxima festa es que si algu te idees i vol venir a montar i a les reunions que vingues ja que el nostre poble per desgracia esta mort i 4 dies que hi ha una mica de festa es bo que com mes gent hi colabori i mes gent aporti idees millor.

Tot el jovent de sant feliu em d'anar una mica unit o s'acabarant aquests 4 dies de festa que hi ha al poble i sera un poble mort durant tot l'any.

Una abraçada als homes i petons i abraçades a les dones.

Bona nit

Anònim ha dit...

Ostres, ara aquesta de na Bet m'ha fet recordar que quan vaig estar a la barra vaig pendre'm per la cara unes 5 o 6 birres... apuntame-les tresorera...

Una cosa, ara que hi penso... si aquesta gent del KulActiu fa tot aixo per guanyar pasta i aquestes coses, pregunto:

- Pq collons em llevo cada dia sobre les 6 pert anar a treballar podent-me forrar fent festes guarrilles??

- Si qui monta tot aixo resultem ser uns pijos i fills de papa (ja ho diuen a casa que son els meus pares, per cert) que nomes volem guanyar diners, PQ TB VAREM PAGAR ENTRADA???

Es que hi ha molt putu listo aqui que no dona la puta cara....

Anònim ha dit...

jajaajajaajaja


em fa pena akesta gent k critika tan i no te lo k sa d teni per di ki es.. weno kulactiu k sapigueu k sou d puta mara i k sense bostres axo seria un poble trist i aburrit!
la festa super b,bona musika,bon ambien,i bons preus..
i el dj'super b
weno dew kraks
bon añ a totm!!
Frank

Pau ha dit...

vaia follon es monta aquí no?? si seguim així ningu tindrà ganes de montar res en dos dies!!! i jo no faria ni cas als anònims que ja es veu que venen a tocar els collons. tan per tant poses el nom i opines tranquilament.

jo la festa la vaig veure molt bé. la música no em va acabar d'agradar (que amb això no vull dir ni que el dj ho fés malament, ni que s'hagi de canviar ni res d'això), però tot el demés estava molt currat.

molts anims kulactius!!

salut.

Anònim ha dit...

Una festa de puta mare, TOT de puta mare per mi, en definitiva un festivalassu. La musica del començament no em va agradar molt, tot allo de juanes, dover i aqestes coses ( entenc que s'ha de posar de tot ) , això si, despres la musica un 10.

adeeeu!

Anònim ha dit...

Bueno, aprofitant que sembla que ens hem calmat tots una mica, ens agradaria que a tots els que no us va agradar la festa per algun motiu o altre, ens diguéssiu que és el que no us va agradar, o que hi veu trobar a faltar per poder anar millorant i així fer-les, si és possible, al gust de tothom.

Gracies,

Anònim ha dit...

Hola, hem sembla que aquí tothom opina per opinar sense saber de res. Es molt fàcil dir que son uns nens de papa i que roben diners. Ja m'agradaria saber com pots fer-ho si com entitat cada any han de presentar papers a l'Ajuntament...no crec que el Zinc els deixes endurse'n diners públics per fer una festa,sent ell el primer que esta en contra d'aquest tipus de festa en que es ven alcohol i van menors de 18 anys.
A més penseu en quant costa monta una festa, la decoració, guardaspatlles, llums, dj, arrendament del local,neteja del día següent...etc...dubto que a L'ajuntament els regalin res.

A mi hem va agradar molt!Us felicito nanos!...ja m'agradaria a mi montar festes com aquestes. Bon any 2008!

Anònim ha dit...

mare meva... pro quin sidral!!! tots aquests anonims que tenen tanta boca són els tipics k no han muntat res en sa vida i venen aqui ana critican...
el dia k mogueu un dit pel poble, per les seves festes i sobretot x el jovent, sabreu el que es i probablemen (si teniu una mica d cap) us pasaran les ganes d'emprenyar de cop!

jo m'ho vaig pasar de conya a la festa, la música bé, pero cal destacar el ambient... ml ml bo!!
felicitatsssss i fins la proximaa!!

Anònim ha dit...

Bon any a tots!!!
Ho sento molt però no em va agradar gens, era una guardaria i amb música poc variada.
Res a veure amb les festes del principi del Kulactiu.



Un petò