dilluns, 19 de novembre del 2007

Informació sobre Cap d'Any

Notícies fresques sobre Cap d'Any.

Per circumstàncies totalment alienes al KulActiu, l'opció de celebrar la festa al pavelló s'està esvaint.

La desgràcia continua, ja que fa un any l'inici d'unes soposades obres de millora del poliesportiu van imperdir que s'utilitzés.

Ara resulta que aquestes obres s'iniciaran properament, i impossibilitarà el seu ús. Per tant, això farà que, amb gairebé un 100% de seguretat, la festa es faci a la sala de Teatre del Centre Cívic.

Una altra conseqüència és el tancament de l'enquesta, ja que s'ha quedat estéril.

A mesura que arribin més novetats anirem informant.

.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Escolteu, si heu fet una enquesta amb la possibilitat de que el cap d'any es fes el pavelló, en el que es guanyava, ara no podeu retirar aquesta opció ja que ens l'havieu proposat!
Ara bé, com que has fa al centre cívic esperem que us ho curreu, decoreu de tal manera que ens sentim comodes i que sigui acollidor!

Molta sort!

Anna!

KulActiu ha dit...

Havíem proposat l'opció perquè en el moment de fer l'enquesta semblava que es podia utilitzar el pavelló, però com que finalment no ha estat així, l'enquesta ja ha perdut el sentit.

De totes maneres ha servit per saber que una bona quantitat de gent vol fer aquesta festa al pavelló, tot i que aquest any serà impossible.

esperem que entre tots fem una bona festa al cívic!

.

Anònim ha dit...

kla que si fideuer, pavello a mort!!!

els bons fiesteros recordaran els grans arribaix del pavello, mix catalunya al pavello, musika, butaques de l'amor, alcohol a dojo....

no serveixen les excuses barates del ja conegut " esta mol lluny", i que!! la festa sho val. el jovent de sant feliu es mereix un cap d'any al pavelló. Perque, tal i kom van les coses si no el fem aquest any no el farem mai mes!!

per aixo i, perque el civic ja esta sobreexplotat, si nomes entrar alla i ia pa pudo a alchol.

si aquest any no es fa al pavelló,
s'hauran de prendre mesures drastiques, per ex: un macrobotellon a les escales del pavello amb musika i tal.

endavant sant feliuencs!!!