dissabte, 7 de juny del 2008

Concurs de Paelles 2008


6 comentaris:

Anònim ha dit...

quina merda de concurs!!!!!
segur que d arros res de res en tot cas us surtira quitrà de carretera per asfaltar el parc de can xifreda per acabar amb la puta pols que hiha!

Anònim ha dit...

si escrius aquestes parides almenys digues qui ets per enfotrensen de tu a la cara!!

Anònim ha dit...

encara em sorprèn que hi hagi gent amb tant poca feina com per entrar als blocs per escriure parides monumentals. Ens fotrem unes paelles que ens lleparem els dits!

Anònim ha dit...

a mi el que em sorpren de debo es que per sant joan no va assistir practicament ningu del kulactiu a la festa del correfoc perque les dues entitats "estan barallades" i al reves tampoc quan el kulactiu fant el cap d any.

Anònim ha dit...

Que no assistis gaire gent del kulactiu a la festa de sant joan, deu ser cert, pero aixo de que les dues entitats estan barallades no se d'on ho as tret, almenys per part nostra no.

Jo no hi vaig anar per Sant Joan, perque vem aprofitar el cap pont de 4 dies que teniem per anar fora amb tota la colla, crec que no es cap pecat fer-ho, o ens haviem de quedar a la Festa perque la feia el Correfoc????

Unknown ha dit...

Des del Correfoc i en nom propi felicitar-vos pel concurs de paelles. Ens ho varem passar teta!

A Sant Feliu sempre hi ha gent com l'anònim disposat a emmerdar les coses. Nosaltres no tenim cap mena de problema amb el Kulactiu. Si no ens ajudem entre nosaltres qui ho farà?

Des d'aquí us animo a seguir endavant!